|
 |
www.rozmowy.jpn.pl
 Forum filozoficzne - życie w grzechu czy czystości - jaką drogą chcesz podążać? Zadaj pytanie a Wielebny Ojciec Apostoł odpowie ci na nie! |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
były nauczyciel prac ręcznych
|
Temat postu: prześladowałem uczniów Wysłany: Piątek, 7 Marzec 2008, 00:11 |
|
|
Mam ciężkie sumienie i nie mogę dać sobie rady sam ze sobą. Teraz jestem emerytowanym nauczycielem i ciągle wspominam prześladowanych przez siebie uczniów. Mam dużo czasu i wspomnienia przychodzą do mnie każdego dnia. Jak pozbyć się problemu, Wielebny Ojcze Apostole?
|
|
 |
|
 |
Apostol
|
Temat postu: Re: prześladowałem uczniów Wysłany: Piątek, 14 Marzec 2008, 18:25 |
|
|
Tylko modlitwa zbawi cię synu. Nie wspominaj tylko czyń dobro. Jeśli umiesz jeszcze nauczać, to czyń to z rozumem i niech to będzie twoją pokutą. Ucz starych i młodych miłości do Pana. Zawsze możesz zostać pielgrzymem i nieść ludziom naukę o miłości Pana do człowieka, niech i tak będzie jak ci radzę, a wybaczenie uzyskasz i nagroda w niebie cię nie minie, amen.
|
|
 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 2 posty(ów) ] |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|
|
|